ABOUT

MYFRAME STUDIO°    

Ik ben Griet,  beeldend - maker - edelsmid.

Met een sterke voorliefde voor architectuur en strakke lijnen puur ik graag dingen uit.  De verwondering in dagdagelijkse dingen  - situaties op straat - in de natuur - voorliefde voor architectuur -   is een constante bron voor inspiratie, die ik herleid naar een juweelontwerp. 
Mijn uitdaging is om natuurlijke of industriële materialen, in zijn restvorm, waardevol om te vormen  -via de juiste lijn-volume-punt verhouding-  tot een draagbaar item. 

Dit zoekproces boeit mij enorm.  

Bij het ontwerpen van juwelen en objecten (onder)zoek ik graag een spanningsveld op tussen eerder koelere, harde kernen & zachte natuurlijke materialen.    

Door mijn vorming als interieurarchitect en ruime ervaring in de architectuur- & bouwwereld kijk ik constructief en analytisch naar dingen en objecten. 
Constructie en techniek en (atypische) mooie materialen raken & voeden mij de ganse dag door ... 

 

ARCHITECTURAAL JUWEEL & OBJECT 
#nomassproduction #handwerk #puur #belgischdesign #architectuur #juweelontwerp #recup #restvorm #materiaal #interieurarchitect #edelgoud #marmer #beton #limitededition #minimaal #contrast #uitgepuurd #constructie #facet #architectuurlover #edelsmid #strak #lijnen 

MINIMAAL  .  HELDER  .  IK HOU VAN PUUR .